Lainaa 2 000 - 60 000€ lainojen yhdistämistä varten

Täytä lyhyt hakemus
Täytä lyhyt lainahakemus
Vertaile lainatarjouksia
Vertaile lainatarjouksia rauhassa
Nosta rahat tilille
Nosta yhdistelylaina tilille

Paras lainan kilpailutus löytyy osoitteesta lainojen-yhdistäminen.fi

Kilpailuta laina helposti suoraan omalta kotikoneelta tai puhelimen kautta. Yhden hakemuksen kautta voit saada eri pankkien lainatarjouksia suoraan näytöllesi. Mikäli olet lainan tarpeessa, mutta et oikein tiedä miten paljon tarvitset lainaa ja mistä edullisin laina löytyisi, on lainojen kilpailuttaminen palvelumme kautta hyvä paikka aloittaa. Lainojen-yhdistäminen.fi on apunasi mikäli lainojen kilpailutus on sinulle ajankohtaista. Kilpailutus tapahtuu meillä turvallisesti ja luotettavasti, eikä lainan hakeminen sido sinua mihinkään. Palvelumme käyttäminen on täysin ilmaista.

Kilpailuta lainat Lainojen-yhdistäminen.fi avulla

Lainojen-yhdistäminen.fi toimittaa hakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainaa voit hakea 60 000 euroon asti jopa 15 vuoden laina-ajalla. Lainan hakeminen ei sinua sido mihinkään, joten voit kilpailuttaa lainat huoletta. Kaikki palvelumme kautta löytyvät lainat voit saada ilman vakuuksia tai takaajia. Tavoitteenaamme on se, ettet maksa lainastasi liikaa korkoa ja kuluja!

Kilpailuta lainat tästä.

Lainan kilpailuttaminen on helppoa

Mitä lainan kilpailutus netissä toimii?

Lainojen kilpailuttaminen netissä on yksi parhaista keinoista varmistaa, että juuri sinulle löytyy paras lainatarjous. Kilpailuttamalla lainasi voit saada useita eri tarjouksia pankilta ja muilta rahoituslaitoksilta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Mutta miten koko prosessi toimii ja miten on mahdollista saada useita lainatarjouksia kerralla? Tässä yksityiskohtainen selvitys siitä miten lainan kilpailuttaminen toimii.

 1. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa: Aloita prosessi täyttämällä lainahakemus Lainojen-yhdistäminen.fi -verkkosivustolla. Kerro kuinka paljon lainaa tarvitset, laina-aika sekä muut tarvittavat tiedot, kuten säännöölliset tulot, menot ja mahdollisten nykyisten lainojen korot.
 2. Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa: Mahdollisuutesi saada lainaa pienemmällä korolla paranee mikäli haet lainaa yhteishakijan kanssa.
 3. Lähetä hakemus kilpailutettavaksi: Kun olet täyttänyt hakemuksen, kilpailutuspalvelu ottaa sen käsittelyyn ja lähettää sen eteenpäin useille yhteistyökumppaneilleen, kuten pankeille ja muille rahoituslaitoksille. Tässä prosessi hoituu usein muutamassa minuutissa.
 4. Tarjousten vastaanotto: Kilpailutuksen jälkeen saat useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneilta. Tämä voi tapahtua usein parissa minuutissa, mutta saat loput tarjoukset vielä saman päivän aikana.
 5. Tarjousten vertailu: Nyt voit vertailla saamiasi lainatarjouksia. Kiinnitä huomiota korkoon, kuukausieriin, laina-aikaan sekä mahdollisiin muihin ehtoihin. Todellinen vuosikorko antaa hyvän kokonaiskuvan lainan kustannuksista.
 6. Valitse paras tarjous: Kun olet vertaillut useita lainatarjouksia, valitse se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja on edullisin. Kannattaa aina harkita lainan ottamista pidempäänkin vaikka oletkin saanut tarjouksia heti. Tarjoukset eivät vanhene heti, joten voit miettiä asiaa yön yli mikäli sille on tarvetta.
 7. Tee lopullinen sopimus: Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, vahvista lainasopimus vielä lainanantajan kanssa. Tämä tapahtuu aina sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla. Lainanmyöntäjä haluaa joskus myös varmistaa hakijan säännölliset tulot, usein palkkakuitin avulla.
 8. Rahojen saaminen tilille: Kun lainasopimus on vahvistettu ja allekirjoitettu, lainanantaja siirtää rahat tilillesi. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana, riippuen lainanantajasta. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu muutamassa minuutissa.

Lainojen kilpailutus on yksinkertainen, nopea tapa säästää rahaa. Joskus voit säästää merkittäviä summia rahaa kilpailuttamalla lainat. Netissä toimivat kilpailutuspalvelut tekevät lainanhakuprosessista vaivattoman, ja sinun tehtäväksesi jää vain valita sinulle parhaiten sopiva laina monista tarjouksista. Voit kilpailuttaa melkein kaikki mahdolliset lainasi. Asuntolainaa tai luottokorttia ei voi palvelumme kautta kilpailuttaa, koska nämä ovat joko vakuudellisia lainoja tai eri pankkien myöntämiä korttiluottoja.

Tästä kilpailutat laina ilman vakuuksia tai takaajia!

Kilpailuta lainat ja voit säästää rahaa

Kilpailuttamalla lainasi voit varmistaa, että et maksa siitä enempää kuin on tarpeen. Erilaisilla rahoituslaitoksilla ja pankeilla on eri korot ja ehdot, ja vain vertaamalla niitä voit varmistua, että saat parhaan mahdollisen diilin.

Lainojen kilpailutuksen avulla saat selkeämmän kuvan siitä, mitä markkinoilla on tarjolla. Sen sijaan, että kääntyisit vain yhden pankin puoleen, voit nopeasti saada kattavan katsauksen eri tarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman. Tämä voi tarkoittaa huomattavia säästöjä korkokuluissa pitkällä aikavälillä.

Lainan kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, kun olet ottamassa isompaa lainaa, mutta myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa. Verkossa toimivat palvelut, kuten Lainojen-yhdistäminen.fi, tekevät tästä prosessista yksinkertaista ja tehokasta. Yksi hakemus voi tuottaa useita tarjouksia, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Lainan kilpailutus antaa sinulle mahdollisuuden vertailla lainoja rauhassa.

Myös aiemmin otetut lainat kannattaa aika ajoin kilpailuttaa uudelleen. Taloudellinen tilanteesi voi muuttua vuosien varrella, ja saatat huomata, että toinen rahoituslaitos on valmis tarjoamaan sinulle edullisemmat ehdot. Erityisesti, jos olet esimerkiksi saanut lisää tuloja tai hankkinut omaa asuntoa, on syytä tarkistaa, voisitko saada lainallesi paremmat ehdot. Joten, älä missaa mahdollisuutta säästää – kilpailuta lainasi säännöllisesti.

Paras lainan kilpailutus löytyy netistä

Jos tehtävänäsi on edullisen lainan löytäminen, kannattaa kilpailuttaa lainat netistä löytyvän palvlelun kautta. Digitalisaatio ja teknologian kehittyminen ovat mullistaneet monia perinteisiä toimialoja, ja lainojen kilpailutus ei ole poikkeus. Verkossa toimivat lainan kilpailutuspalvelut tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden tavoittaa laajan joukon luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella. Mutta miksi juuri netissä lainojen kilpailuttaminen on ylivoimaista?

 1. Laaja kattavuus: Nettipalveluiden kautta voit tavoittaa 20-30 lainanmyöntäjää vain yhden lainahakemuksen avulla. Tämä takaa sen, että saat käyttöösi markkinoiden parhaimmat ja ajankohtaisimmat tarjoukset. Lainojen-yhdistäminen.fi lähettää hakemuksesi yli 20 lainanmyöntäjälle.
 2. Kilpailuta laina ilman sitoumuksia: Lainojen kilpailuttamisesta ei koidu sinulle minkäänlaisia kuluja. Hakemuksen lähettäminen on aina ilmaista ja siksi kilpailutus kannattaa aina jos olet lainan tarpeessa.
 3. Nopeus: Verkossa lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Monissa palveluissa saat ensimmäiset lainatarjoukset parissa minuutissa ja loput vielä saman päivän aikana.
 4. Helppokäyttöisyys: Selkeät ja intuitiiviset käyttöliittymät tekevät lainan kilpailuttamisesta helppoa ja vaivatonta, ilman monimutkaisia paperisotkuja. Lainat voi kilpailuttaa omalta kotisohvalta ja näet suoraan miten paljon voit saada lainaa.
 5. Objektiivisuus: Kilpailutuspalvelut vertailevat tarjouksia puolueettomasti, auttaen sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan. Näet suoraan näytöltä onko lainan korko, laina-aika ja ehdot sen kaltaisia että voisit harkita lainan ottamista.
 6. Turvallisuus: Monet verkkopalvelut käyttävät kehittyneitä salaustekniikoita varmistaakseen henkilötietojesi turvallisuuden.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että lainat kannattaa kilpailuttaa verkossa koska on tehokasta, nopeaa ja antaa parhaan mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivin laina. Voit säästää rahaa ja aikaa, kun saat valittavaksesi markkinoiden terävimmät lainatarjoukset.

Lainojen-yhdistäminen.fi on erikoistunut tilanteisiin jossa asiakas haluaa maksaa vanhan lainan tai lainat pois uudella isommalla lainalla. Näissä tilanteissa lainojen korot ovat ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä. Uuden lainan on oltava edullisempi, jotta vanhan lainan pois maksamisessa olisi järkeä.

Kilpailuta lainasi helposti yhdellä hakemuksella tästä!

Lainojen kilpailutus on järkevää.

Voit kilpailuttaa lainat jos täytät seuraavat ehdot

Lainojen kilpailuttaminen netissä on tehokas tapa löytää itsellesi edullisin ja parhaiten sopiva laina. Mutta jotta voit ottaa kaiken irti tästä palvelusta, on tärkeää varmistaa, että täytät tietyt perusedellytykset, jotka lainanantajat yleensä vaativat. Ensimmäisenä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, joka on Suomen lainsäädännön mukainen ikäraja lainan saamiselle. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset tulot, sillä ne osoittavat kykysi maksaa laina takaisin. Luottotietojesi tulisi myös olla kunnossa; merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saannin tai vaikuttaa lainaehtoihin. Lopuksi, monet lainanantajat edellyttävät, että olet asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta.

On hyvä muistaa, että nämä ovat yleisiä vaatimuksia, ja ne voivat vaihdella eri lainanantajien kesken. Jos olet epävarma, täytätkö vaatimukset, kannattaa aina tarkistaa ne suoraan valitsemastasi kilpailutuspalvelusta tai lainanantajalta. Hakemus kannattaa tehdä jos täytät yllä näkyvät ehdot, koska kilpailuttaminen ei sido mihinkään. Palvelumme usein kysytyt kysymykset löytyvät etusivultamme, jos sinua jäi jokin muu asia mietityttämään.

Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen

Kilpailuta laina helposti netissä.

Kun yhdistät lainojasi, päätavoitteesi on usein taloutesi selkeyttäminen ja säästäminen. Tässä kohtaa lainojen kilpailuttamisen merkitys korostuu. Kilpailuttaminen on avainasemassa määritettäessä, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainasi. Kun kilpailutat lainasi, haet tarjouksia useilta eri lainanantajilta ja pystyt valitsemaan sen, joka tarjoaa alhaisimman koron ja parhaat ehdot.

Miksi tämä on niin tärkeää? Koska kun yhdistät lainasi, tavoitteenasi on saada yksi selkeä laina useiden pienten sijaan. Mutta jos uuden lainan todellinen vuosikorko on korkea, kaikki säästösi voivat mennä hukkaan korkeiden korkomenojen takia. Vastaavasti, mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on uudessa, yhdistetyssä lainassasi, sitä enemmän voit säästää.

Vanhan lainan voi maksaa pois uudella edullisemmalla lainalla

Kun otetaan huomioon, että monilla saattaa olla useita lainoja eri koroilla, kilpailuttamalla voit varmistua siitä, että yhdistämisen jälkeen maksat vain yhtä, mahdollisimman alhaista korkoa. Tämä voi tarkoittaa huomattavia säästöjä pitkällä aikavälillä. Joillakin meillä voi olla vielä ns. vanhan ajan pikavippejä vielä auki tai perinnässä. Näiden korko on usein huomattavasti korkeampi kuin nykyisten lainojen. Siksi nämä lainat kannattaa kilpailuttaa pikimmiten.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään

Yhdistämisessä ja kilpailuttamisessa on paljon muutakin huomioitavaa, mutta keskeinen neuvo on varmistua siitä, että saat parhaan mahdollisen koron ja ehdot yhdistetylle lainallesi. Ammattitaitoinen tiimimme on täällä auttamassa sinua joka askeleella, jotta voit tehdä parhaat päätökset taloutesi suhteen.

Aloita lainan kilpailuttaminen tästä –>

Vakuudeton laina heti tilille

Vakuudeton laina tarkoittaa yksinkertaisesti lainaa, joka ei vaadi erillistä vakuutta tai takaajaa, kuten kiinteistöä tai muuta omaisuutta. Tämän tyyppinen laina perustuu yleensä lainanottajan luottokelpoisuuteen ja kykyyn maksaa laina takaisin. Koska vakuudettomissa lainoissa ei ole tarvetta arvioida ja hyväksyä erillistä vakuutta, koko lainaprosessi nopeutuu merkittävästi.

Heti kun olet toimittanut lainahakemuksen meille, aloitamme työn kulissien takana kilpailuttamalla useita rahoituslaitoksia sinun puolestasi. Jos hakemuksesi vastaa ainakin yhden lainanantajan vaatimuksia, saat meiltä pikaisesti ilmoituksen mahdollisuudestasi saada vakuudeton laina.

Kun hyväksyntä on saatu, moni lainanmyöntäjä on valmis esittämään sinulle henkilökohtaiset tarjouksensa. Monissa tapauksissa voit odottaa näkeväsi nämä ensimmäiset tarjoukset jopa muutamassa hetkessä. Näet suoraan miten paljon lainaa voit saada, mikä lainan todellinen vuosikorko on ja mitkä lainan tarkat ehdot ovat. Koska laina on vakuudeton, sen käsittely on huomattavasti nopeampaa, ja näin ollen rahat voivat olla tililläsi jopa saman päivän aikana.

Kilpailutat lainat kätevästi verkossa

Verkossa vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on vaivatonta ja nopeaa, erityisesti kun vertaa perinteisiin pankkilainoihin, jotka vaativat usein pitkiä neuvotteluja ja dokumentaatiota. Voit hakea lainaa ilman että sitoudut yhtään mihinkää. Lisäksi, kun käytät palveluamme, sinun ei tarvitse tehdä erillisiä hakemuksia jokaiselle rahoituslaitokselle erikseen. Yksi hakemus riittää tuomaan useita tarjouksia suoraan eteesi.

Ja muistathan: jos sinulla on jo lainoja, voit myös hyödyntää palveluamme kilpailuttamaan ne uudelleen tai yhdistämään ne yhdeksi selkeämmäksi lainaksi. Lainat kannattaa kilpailuttaa aina tasaisin väiajoin.

Lainojen kilpailutus yhteishakijan kanssa

Lainojen kilpailuttaminen on erinomainen tapa varmistaa itselleen parhaat mahdolliset lainaehdot. Vieläkin parempiin ehtoihin voi päästä, kun kilpailuttaa lainat yhdessä toisen henkilön kanssa, usein kutsuttuna yhteishakijaksi tai rinnakkaishakijaksi. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Kun kaksi henkilöä hakee lainaa yhdessä, rahoituslaitos näkee tämän pienempänä riskinä itselleen. Käytännössä kun kaksi ihmistä sitoutuu lainan takaisinmaksuun, todennäköisyys lainan ajallaan tapahtuvalle takaisinmaksulle kasvaa. Tämän vuoksi lainan kilpailuttaminen yhdessä toisen henkilön kanssa voi johtaa edullisempiin lainaehtoihin ja parempiin tarjouksiin.

Kilpailuta lainat niin löydät mahdollisimman edullisen lainan

Yhteishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso tai muu läheinen henkilö. Kun päätätte kilpailuttaa lainat yhdessä, molemmat ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. On kuitenkin

tärkeää huomioida, että yhteishakijan kanssa tehty lainasopimus sitoo molempia hakijoita yhtä lailla, joten molempien osapuolten tulee olla sitoutuneita lainan takaisinmaksuun.

Aloita lainojen kilpailutus tästä.

Kilpailuta lainat luotettavasti

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme auttaneet jo yli 20 000 suomalaista asiakasta kilpailuttamaan lainansa. Me olemme täällä sinua varten aina, kun tarvitset lainaa netistä. Palvelumme on täysin maksuton ja keskittyy tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Kilpailuta lainat ilmaiseksi meidän kautta.

Tietoturvallinen kilpailutuspalvelu

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme salattua yhteyttä kaikissa transaktioissa, mikä takaa henkilötietojesi turvallisen ja luottamuksellisen käsittelyn. Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturva-asioista - se on meidän tehtävämme.

Kotimainen palvelu

Lainojen-yhdistäminen.fi on suunniteltu yhteistyössä suomalaisten kumppaniemme kanssa tarjoamaan sinulle helppo ja yksinkertainen tapa löytää edullinen laina netistä. Toimimme yhteistyössä useiden luotettavien lainanvälittäjien kanssa varmistaaksemme, että saat kilpailuttamalla parhaan mahdollisen lainatarjouksen aina kun sitä tarvitset.

Kuka voi kilpailuttaa lainat palvelussamme?

Nämä ohjeistukset auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Lainojen kilpailuttamisen ehdot eivät ole esteitä, vaan tapa varmistaa, että voimme tarjota juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.

Ikä

Sinun tulee olla 20 vuoden iässä tai vanhempi

hakijan palkkatulot

Tulot

Vuosittaiset tulosi ovat vähintään 7200 euroa

Maksuhistoria

Julkiset maksuhäiriömerkinnät puuttuvat sinulta

Laina ei vaadi vakuuksia

Vakuudet

Voit hakea lainaa ilman tarvetta vakuuksille

Hakijan lainamäärä

Lainamäärä

Haettava lainasumma voi vaihdella 2.000 euron ja 60.000 euron välillä

Usein kysytyt kysymykset lainojen kilpailuttamisesta

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa lainojen kilpailuttaminen?

Lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa useiden lainatarjousten vertailua yhtä aikaa. Tavoitteena on löytää laina, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin sekä taloudelliseen tilanteeseen. Kilpailuttaminen auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa, koska voit yhdellä hakemuksella saada useita eri tarjouksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka lainojen kilpailuttaminen toimii?

Lainojen kilpailuttamiseen liittyy muutama helppo vaihe. Täytät ensin yleensä yhden lainahakemuksen, joka lähetetään useille lainanantajille. Saat sitten tarjouksia, jotka voit vertailla keskenään. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä tarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi kilpailuttaa lainoja?

Periaatteessa kuka tahansa, jolla on vakituinen osoite Suomessa sekä säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko lainojen kilpailuttaminen kannattavaa?

Kyllä, lainojen kilpailuttaminen on erittäin kannattavaa. Se antaa sinulle mahdollisuuden vertailla monia tarjouksia yhdellä kertaa, joten voit valita edullisimman ja parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan lainan.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset?

Lainatarjoukset saapuvat usein jo saman päivän aikana, kun olet lähettänyt hakemuksen. Joskus prosessi saattaa kestää pari päivää, mutta yleisesti ottaen se on nopea ja vaivaton tapa saada lainaehtoja vertailtavaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko lainojen kilpailuttaminen maksullista?

Lainojen kilpailuttaminen on aina maksutonta. Palvelumme antaa sinulle mahdollisuuden vertailla lainoja ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Miten valitsen parhaan lainan kilpailuttamisen jälkeen?

Vertaillessasi lainoja, kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Myös laina-aika ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten lyhennysvapaat kuukaudet, ovat tärkeitä tekijöitä valintaa tehdessä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko kilpailuttaa lainan uudelleen?

Kyllä, lainan voi kilpailuttaa uudelleen, jos olosuhteet tai tarpeet muuttuvat. Esimerkiksi, jos olet saanut parempia ehtoja toisesta palvelusta, voit harkita lainan kilpailuttamista uudestaan.

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko vakuuksia lainan hakua varten?

Yhdistelylainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Jopa 50 000 euron suuruisen vakuudettoman lainan saaminen on mahdollista. Muistathan kuitenkin, että vakuudeton laina voi tulla kalliimmaksi kuin vakuudellinen laina, sillä sen korot ovat yleensä korkeammat.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yleisesti ottaen pankit ja muut rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, ja hänen on oltava täysi-ikäinen, usein vähintään 25-vuotias. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat kriteerinsä lainan myöntämiselle, joten eri vaihtoehtoja kannattaa tutkia huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti saat rahat tililleni?

Yleensä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi melko nopeasti. Jotkut rahoituslaitokset saattavat tehdä tämän jopa 15 minuutin sisällä, kunhan hakemus on tehty arkipäivänä ja toimistotyöaikojen sisällä. Joissakin tapauksissa rahat ovat tililläsi samana päivänä tai viimeistään kahden päivän kuluttua hakemisesta. Lainan saamisen nopeus voi riippua myös siitä, minkä pankin tilillä olet, mihin aikaan päivästä haet lainaa, sekä onko kyseessä arkipäivä, viikonloppu tai pyhäpäivä.