Henkilörekisteriseloste Lainojen-yhdistäminen.fi asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietolaki (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laatimispvm. 13.5.2018. Viimeksi päivitetty 11.7.2023.

Rekisterinpitäjä

Lainojen-yhdistäminen.fi, Leadout Oy PL 272 20101 Turku

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jari Jokelainen asiakaspalvelu@lainojen-yhdistäminen.fi PL 272 20101 Turku

Rekisterin nimi

Lainojen-yhdistäminen.fi asiakas- ja suoramarkkinointirekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteri mahdollistaa asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamisen ja erityisten palvelupyyntöjen käsittelyn Lainojen-yhdistäminen.fi verkkopalvelussa, jossa asiakas voi esittää hakemuksia sekä saada laina- ja muita talousalan tuotteita koskevia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Rekisteriä käytetään myös lain edellyttämien säilytys-, raportointi- ja kyselyvaatimusten sekä viranomaisten ohjeiden ja määräysten täyttämiseen.

Henkilötiedot saattavat toimia perustana rekisterinpitäjän palvelujen suoramarkkinoinnille laillisten rajoitusten puitteissa. Lisäksi niitä käytetään asiakaspalvelun ja asiakassuhteen hoidossa, reklamaatioiden käsittelemisessä, sisäisissä markkinointi-, asiakasanalyysi- ja markkinointitutkimustehtävissä. Rekisterin avulla voidaan myös edistää Lainojen-yhdistäminen.fi:n liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Henkilötunnusta hyödynnetään ainoastaan luottohakemuksen käsittelyn yhteydessä ja lain sallimissa rajoissa. Mikäli et toimita pyydettäessä pakollisiksi merkittyjä tietoja, Lainojen-yhdistäminen.fi ei välttämättä pysty tarjoamaan sinulle haluamiasi palveluita.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot tuotteiden hakijoista ja asiakkaista ja markkinoinnin kohteista:

Hakijan henkilöön liittyvät tiedot:

 • Etu- ja sukunimet
 • Henkilötunnus
 • Osoitetiedot
 • Puhelinnumero(t)
 • Sähköpostiosoite
 • Kansalaisuus
 • Siviilisääty
 • Asumistiedot
 • Asepalvelustiedot (jos henkilö alle 30 vuotias mies)
 • Tulo- ja menotiedot
 • Työsuhdetiedot
 • Pankkiyhteystiedot
 • Muita myönnettyjä luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
 • Suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset
 • Asiakkaan antama palaute ja reklamaatiot
 • Asiakkaan käyttämän päätelaitteen IP-osoite sekä evästeet

Yhteisvastuullista luoton- tai muun tuotteen hakijaa koskevat tiedot:

 • Etu- ja sukunimet
 • Henkilötunnus
 • Osoitetiedot
 • Puhelinnumero(t)
 • Sähköpostiosoite
 • Kansalaisuus
 • Siviilisääty
 • Asumistiedot
 • Asepalvelustiedot (jos henkilö alle 30 vuotias mies)
 • Tulo- ja menotiedot
 • Työsuhdetiedot
 • Pankkiyhteystiedot
 • Muita myönnettyjä luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
 • Suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään rekisteriin asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana suoraan käyttäjältä. Henkilötietojen lähde voi olla: – Asiakkaan omat ilmoitukset sekä tiedot, jotka kerätään asiakkaan selatessa palvelun verkkosivuja.

Tietojen luovutus

Lainojen-yhdistäminen.fi:n toimesta tiedot voidaan jakaa ainoastaan lain sallimissa puitteissa. Enimmillään jaettavat henkilötiedot voivat sisältää: – Kaikki ne tiedot, jotka viranomainen on määrännyt luovutettavaksi. Lainojen-yhdistäminen.fi:n työntekijöillä sekä heidän puolestaan toimivilla kolmansilla osapuolilla on velvollisuus pitää kaikki asiakastiedot luottamuksellisina.

Tietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään pääasiassa EU:n tai ETA:n alueella. Joissain tapauksissa, esimerkiksi teknisen toteutuksen vuoksi, osa palvelun tietoja saatetaan siirtää tai varastoida myös EU:n tai ETA:n ulkopuolisille palvelimille, kuten kun palvelimen sijainti ei ole EU:n tai ETA:n alueella.

Rekisterin suojauksen periaate

Henkilörekisterin käsittely on säädeltyä ja kontrolloitua rekisterinpitäjän organisaatiossa, ja pääsy siihen on rajoitettu vain niihin henkilöihin, joilla on työtehtäviensä vuoksi tarve päästä käsiksi rekisterin tietoihin, olivatpa ne tallennettuna manuaalisesti tai IT-järjestelmissä. Turvatoimenpiteisiin kuuluvat kulunvalvonta, erilaiset lukitusmekanismit, murtohälyttimet, tietoturvaohjelmistot sekä modernit suojakeinot kuten palomuurit ja salaukset. Rekisterinpitäjän henkilökuntaa ohjeistetaan jatkuvasti tietojen asianmukaiseen käsittelyyn ja toimintaan liittyy nykyiset sisäiset ohjeistukset ja määräykset. Ulkopuoliset tahot, jotka käsittelevät tietoja rekisterinpitäjän lukuun, ovat myös sitoutuneet suojaamaan tiedot samoin perustein. Verkkosivuston kautta siirrettävät tiedot suojataan TLS-yhteydellä ja salauksella.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on valtuudet estää rekisterinpitäjää käsittelemästä itseään koskevia henkilötietoja suoraan markkinointiin, kuten suoramainontaan, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Rekisteröity voi tarkistaa rekisteriin tallennetut henkilötiedot, jotka koskevat häntä itseään, ja pyytää niistä kopiot lain sallimissa rajoissa. Kun asiakassuhde päättyy, tiedot poistetaan rekisteristä heti, kun ne eivät ole enää tarpeen, mutta viimeistään määräajan kuluttua, jonka laki määrittelee. Rekisterinpitäjä korjaa, poistaa tai täydentää omasta aloitteestaan tai rekisteröidyn pyynnöstä sellaisen tiedon, joka on virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut rekisterin tarkoitukseen nähden. Kaikki pyynnöt, jotka liittyvät rekisteröidyn oikeuteen kieltää, tarkistaa tai korjata tietoja, tulee toimittaa rekisterin ylläpitoon vastaavalle henkilölle.

Luotettavaa palvelua

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme auttaneet jo yli 20 000 suomalaista asiakasta löytämään edullisimman lainan heidän tarpeisiinsa. Me olemme täällä sinua varten aina, kun tarvitset lainaa netistä. Palvelumme on täysin maksuton ja keskittyy tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.

Yhdistelylainaa tietoturvallisesti

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme salattua yhteyttä kaikissa transaktioissa, mikä takaa henkilötietojesi turvallisen ja luottamuksellisen käsittelyn. Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturva-asioista - se on meidän tehtävämme.

Kotimainen luottopalvelu

Lainojen-yhdistäminen.fi on suunniteltu yhteistyössä suomalaisten kumppaniemme kanssa tarjoamaan sinulle helppo ja yksinkertainen tapa löytää edullinen laina netistä. Toimimme yhteistyössä useiden luotettavien lainanvälittäjien kanssa varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen aina kun sitä tarvitset.

Kenelle palvelumme on suunnattu?

Nämä ohjeistukset auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Lainaamisen ehdot eivät ole esteitä, vaan tapa varmistaa, että voimme tarjota juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.

Ikä

Sinun tulee olla 20 vuoden iässä tai vanhempi

hakijan palkkatulot

Tulot

Vuosittaiset tulosi ovat vähintään 7200 euroa

Maksuhistoria

Julkiset maksuhäiriömerkinnät puuttuvat sinulta

Laina ei vaadi vakuuksia

Vakuudet

Voit hakea lainaa ilman tarvetta vakuuksille

Hakijan lainamäärä

Lainamäärä

Haettava lainasumma voi vaihdella 2.000 euron ja 60.000 euron välillä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko vakuuksia lainan hakua varten?

Yhdistelylainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Jopa 50 000 euron suuruisen vakuudettoman lainan saaminen on mahdollista. Muistathan kuitenkin, että vakuudeton laina voi tulla kalliimmaksi kuin vakuudellinen laina, sillä sen korot ovat yleensä korkeammat.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yleisesti ottaen pankit ja muut rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, ja hänen on oltava täysi-ikäinen, usein vähintään 25-vuotias. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat kriteerinsä lainan myöntämiselle, joten eri vaihtoehtoja kannattaa tutkia huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti saat rahat tililleni?

Yleensä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi melko nopeasti. Jotkut rahoituslaitokset saattavat tehdä tämän jopa 15 minuutin sisällä, kunhan hakemus on tehty arkipäivänä ja toimistotyöaikojen sisällä. Joissakin tapauksissa rahat ovat tililläsi samana päivänä tai viimeistään kahden päivän kuluttua hakemisesta. Lainan saamisen nopeus voi riippua myös siitä, minkä pankin tilillä olet, mihin aikaan päivästä haet lainaa, sekä onko kyseessä arkipäivä, viikonloppu tai pyhäpäivä.