Lainaa 2 000 - 60 000€ lainojen yhdistämistä varten

Täytä lyhyt hakemus
Täytä lyhyt lainahakemus
Vertaile lainatarjouksia
Vertaile lainatarjouksia rauhassa
Nosta rahat tilille
Nosta yhdistelylaina tilille

Todellinen vuosikorko – Lainojen-yhdistäminen palvelu avoimilla ehdoilla

Etsitkö joustolainaa, pikavippiä, kulutusluottoa, luottorajaa, yksittäistä lainaa tai luottokorttia, ja ihmettelet, miksi ensimmäinen lasku on yllättävän suuri? Alhainen korkotaso Euroalueella sekä suomalaisten tunnollinen lainanmaksukyky yhdessä korkeakorkoisten pikalainojen ja joustolainojen kanssa ovat luoneet markkinoille tilanteen, jossa lainantarjoajia on runsaasti ja luottovaihtoehtoja loputtomasti. Erilaisten termien ja vaikeaselkoisten luottoehtojen sekamelska ovat johtaneet siihen, että luottoehtojen selkeys on kadonnut. On tärkeää perehtyä ehtoihin huolella välttääkseen epämiellyttävät yllätykset. Käytä myös maalaisjärkeä ja laske pikalainan tai kulutusluoton kustannukset itse ennen niiden ottamista. Tarkastele, paljonko sinun on maksettava korkoja, nostopalkkioita ja muita kuukausittaisia kuluja valitsemasi lainatuotteen osalta.

Vertaamalla lainoja Lainojen-yhdistäminen-sivustolla voit helpottaa prosessia ja löytää parhaiten sopivat lainavaihtoehdot nopeasti.

Onko todellinen vuosikorko halvan lainan tae?

Vuonna 2013 hyväksytyn lain mukaan alle 2000 euron lainoissa todellinen vuosikorko saa olla enintään 50% + euribor. Tätä suurempien summien osalta ei katsottu tarpeelliseksi erillistä korkokattoa, sillä niissä korkeat korot eivät olisi kilpailukykyisiä. Tämä lainmuutos oli suunnattu pikalainojen rajoittamiseen. Hallituksen päätös oli kuitenkin epäjohdonmukainen ja irti lainamarkkinoiden yleistilanteesta. Lisäksi lainsäätäjän tietämättömyys todellisen vuosikoron laskentatavasta käytännössä on selvää. 100€ pikalainan 15€ kulu voi nostaa lainan tai joustolainan kustannukset tuhansiin prosentteihin verrattuna 10000 euron kulutusluottoon, jossa 49% todellinen vuosikorko voi nostaa ensimmäisen vuoden kulut melkein viiteen tuhanteen euroon. Kumman valitsisit? Kumpi on talouden näkökulmasta suurempi riski?

Todellinen vuosikorko on tehokkain vertailumenetelmä lainoissa, joiden takaisinmaksuaika on pitkä ja lainasumma suhteellisen suuri. Karkeasti ottaen yli 3000 euron ja kolmen vuoden lainoissa laskentakaavalla on merkitystä. Pienemmissä pikalainoissa ja joustolainoissa yhteiskulut voivat vaihdella eri kuluerien suhteiden mukaan, eikä kaava sovellu yhtenäisesti jatkuviin lainasopimuksiin.

Todellisen vuosikoron kaava

Todellinen vuosikorko olettaa, että lyhytaikainen laina nostetaan joka kuukausi uudestaan. Tämä tekee erityisesti itsessään edullisten joustolainojen näennäisestä hinnasta korkeamman, eli nostaa todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko käsittää:

  • Nimelliskorko,
  • Noston ja/tai avausmaksu,
  • Kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät,
  • Kaikki muut toistuvat lainanhoitokustannukset. Laskentaperiaate kattaa lainan kaikki kulut. Voit perehtyä todelliseen vuosikorkoon, sen laskentakaavaan ja esimerkkiin tarkemmin todellisen vuosikoron säännöksessä.

Mikä voisi korvata todellisen vuosikoron?

Haettaessa lainaa, laske lainan alkuun liittyvät kulut itse. Pohdi, paljonko maksat aloituspalkkioita, pidätkö luoton kauemmin ja maksatko enemmän korkoa, vai onko tarve lyhytaikainen ja tilapäinen. Pieni, mutta nimellisesti kallis pikalaina voi olla edullisin vaihtoehto kuukauden laina-ajalle, ja joustolaina saattaa olla edullisempi, jos et tiedä tarkkaa rahantarvettasi lainaa haettaessa. Käytä järkeä ja valitse laina, joka sopii sinulle ja taloudelliseen tilanteeseesi. Lainojen-yhdistäminen-palvelusta hakemalla näet aina lainojen todelliset vuosikorot ja kaikki eritellyt kustannukset. Voit itse laskea, mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinulle. Helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.

Luotettavaa palvelua

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme auttaneet jo yli 20 000 suomalaista asiakasta löytämään edullisimman lainan heidän tarpeisiinsa. Me olemme täällä sinua varten aina, kun tarvitset lainaa netistä. Palvelumme on täysin maksuton ja keskittyy tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua.

Yhdistelylainaa tietoturvallisesti

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme salattua yhteyttä kaikissa transaktioissa, mikä takaa henkilötietojesi turvallisen ja luottamuksellisen käsittelyn. Sinun ei tarvitse huolehtia tietoturva-asioista - se on meidän tehtävämme.

Kotimainen luottopalvelu

Lainojen-yhdistäminen.fi on suunniteltu yhteistyössä suomalaisten kumppaniemme kanssa tarjoamaan sinulle helppo ja yksinkertainen tapa löytää edullinen laina netistä. Toimimme yhteistyössä useiden luotettavien lainanvälittäjien kanssa varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen aina kun sitä tarvitset.

Kenelle palvelumme on suunnattu?

Nämä ohjeistukset auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Lainaamisen ehdot eivät ole esteitä, vaan tapa varmistaa, että voimme tarjota juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.

Ikä

Sinun tulee olla 20 vuoden iässä tai vanhempi

hakijan palkkatulot

Tulot

Vuosittaiset tulosi ovat vähintään 7200 euroa

Maksuhistoria

Julkiset maksuhäiriömerkinnät puuttuvat sinulta

Laina ei vaadi vakuuksia

Vakuudet

Voit hakea lainaa ilman tarvetta vakuuksille

Hakijan lainamäärä

Lainamäärä

Haettava lainasumma voi vaihdella 2.000 euron ja 60.000 euron välillä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko vakuuksia lainan hakua varten?

Yhdistelylainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Jopa 50 000 euron suuruisen vakuudettoman lainan saaminen on mahdollista. Muistathan kuitenkin, että vakuudeton laina voi tulla kalliimmaksi kuin vakuudellinen laina, sillä sen korot ovat yleensä korkeammat.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yleisesti ottaen pankit ja muut rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, ja hänen on oltava täysi-ikäinen, usein vähintään 25-vuotias. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat kriteerinsä lainan myöntämiselle, joten eri vaihtoehtoja kannattaa tutkia huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti saat rahat tililleni?

Yleensä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi melko nopeasti. Jotkut rahoituslaitokset saattavat tehdä tämän jopa 15 minuutin sisällä, kunhan hakemus on tehty arkipäivänä ja toimistotyöaikojen sisällä. Joissakin tapauksissa rahat ovat tililläsi samana päivänä tai viimeistään kahden päivän kuluttua hakemisesta. Lainan saamisen nopeus voi riippua myös siitä, minkä pankin tilillä olet, mihin aikaan päivästä haet lainaa, sekä onko kyseessä arkipäivä, viikonloppu tai pyhäpäivä.